top of page

Naš prvi tim //

Iva1_edited_edited_edited.png

Iva Vučković | Osnivač i stručni konsultant

Više od 10 godina aktivno učestvuje u standardizaciji privatnog i javnog sektora u regionu.
Sa preko 200 uspješno završenih projekata u domenu implementacije i oko 100 sertifikovanih organizacija u funkciji proveravača za međunarodna sertifikaciona tela, bavi se konsultantskim aktivnostima u svim granama privrede, u domenu organizacije poslovanja. Po struci master menadžmenta kvalitetom.

Image-1_edited.png

Dina Raković | Direktor i stručni konsultant

 

​Kao master politikolog za diplomatiju i bezbjednost i bivši asistent na istoimenom fakultetu primjenjuje svoje znanje u implementaciji specifičnih standarda za bezbjednost ljudi i informacija.
Pored toga, sprovodi konsultantske aktivnosti za primjenu svih standarda ISO organizacije, kao i provjere u funkciji licenciranog provjerača za nekoliko sertifikacionih tela.

IMG_5456_edited.png

Milorad Vučković | Savetnik i stručni saradnik

Ekonomista, sa više od 20 godina iskustva u upravljanju poslovanjem i organizaciji rada, prije skoro deceniju, Milorad Vučković je preuzeo strateško vođenje NACOR grupacije na internacionalnom nivou.
Njegova posvjećenost napretku, liderstvo i odnos prema zaposlenima su inspirativni i motivišući za sve zaposlene i saradnike NACOR-a što se ogleda kroz uspjeh i konstantan rast NACOR grupacije.

bottom of page