top of page

Profil NACORa

NACOR je vodeća organizacija u oblasti standardizacije i regionalni centar koji pruža usluge prilagođavanja Vašeg poslovanja međunarodnim standardima menadžmenta, uz poštovanje domaće zakonske regulative i svih relevantnih direktiva.

Uslijed povećanog obima poslovanja sa inostranstvom i približavanja Evropskoj Uniji, za sve organizacije javnog i privatnog sektora, primjena međunarodnih standarda je postala obaveza ili neophodnost.

Kako bi proces prilagođavanja bio što jednostavniji i brži, NACOR angažuje veliki broj stručnjaka i tehničkih eksperata koji, pored poznavanja zahtjeva međunarodnih standarda, poznaju i Vašu djelatnost.

Nekoliko stotina uspješno okončanih projekata u regionu, čiji kvalitet su potvrdila sertifikaciona tijela iz Njemačke, Španije, Švajcarske, Velike Britanije, Austrije, USA i drugih država, su garant kvaliteta rada našeg centra i potvrda da odabir naših stručnjaka predstavlja pravi korak na putu ka poslovnoj izvrsnosti.

Iva Vučković

„Postizanje najvišeg kvaliteta u pružanju usluga i apsolutno zadovoljstvo svih naših klijenata su poslovni imperativi NACOR grupacije“
 

Osnivač NACOR-a

Iva Vučković

bottom of page